Çerez Kullanımı Politikası

Kullanıcıların ilgi alanlarını ve web sayfalarımızın en popüler bölümlerini tespit etmek ve bu bilgilerle web sayfalarının tasarımını iyileştirmek ve kullanıcı dostu bir hale getirmek için çerez ve HTML5 Storage veya Local Shared Objects benzeri yazılım araçları (birlikte "Çerezler") kullanmaktayız.

Çerezler vasıtasıyla elde edilen kişisel verileriniz ‘veri sorumlusu’ sıfatıyla Firmamız tarafından Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. maddesinde belirtilen meşru menfaatin gerçekleştirilmesi için veri işlenmesinin zorunlu olması kişisel veri işleme şartlarına dayalı olarak işlenebilmektedir.

Çerezlerin fonksiyonları ve kullanımı

Çerezler üzerinden toplanan kişisel verileriniz, analiz çerezlerinin işlevlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla yurt içindeki ve yurt dışındaki analiz araçlarının sağlayıcılarına ve benzeri iş ortaklarımıza ve tedarikçilerimize aktarılabilecektir.

Kişisel verisi işlenen gerçek kişilerin KVKK’nın 11. maddesi uyarıca sahip olduğu haklar aşağıdaki gibidir:

YASAL UYARI!

cagatayfalcioglu.com sitesi herhangi bir ticari kaygı taşımadan, Estetik Plastik Cerrahi konusunda kişileri bilgilendirmek amacı ile hazırlanmış olup, sağlık hizmeti vermemektedir.

Tanı ve tedavinin kesinlikle bir doktor tarafından yapılması gerekmektedir. Plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi, medikal estetik, el cerrahisi ve mikrocerrahi hakkında, sadece site ziyaretçilerini bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Hastaların yönlendirilmesi amacını taşımaz. Site içerisindeki işlemler, klinik bünyesinde uygulanmaktadır anlamı çıkarılmamalıdır. Site içerisindeki bilgiler ile klinik uygulamalar farklılık gösterebilir. Bu site üzerinden gerçek bir muayene, teşhis ve tedavinin yerine geçecek herhangi bir sağlık hizmeti verilmemektedir. Bu sitedeki bilgiler hastaların tanı ve tedavisi amacı ile kullanılamaz.

Bu site içeriğinin bu amaçla kullanımından doğacak tüm sorumluluk ziyaretçiye ve kullanıcıya aittir. Bu siteyi ziyaret eden kisiler bu uyarıları kabul etmiş sayılırlar. Bu sitedeki bilgiler her gün güncelleştirilemediğinden her bilginin ziyaretçi tarafından doktoruna danışılarak kontrol edilmesi doğru olur.